Industriële techniekers inhuren

 • Focus op uw core-business
 • Enkel ervaren toptechniekers
 • Garantie op vlotte start & opzeg

Techniekers industrie: Onderhoud zonder oponthoud!

Vraag nu uw Industriële techniekers aan

Groeit uw bedrijf uit zijn voegen en bent u op zoek naar flexibele techniekers om de stijgende werkdruk op te vangen? Of zoekt u specifiek naar bekwame industriële techniekers om uw team te versterken? WorkForce is uw betrouwbaar outsourcement en rekruteringsbureau  voor industriële bedrijven die behoefte hebben aan gekwalificeerde technici.

Met onze ervaring in het succesvol matchen en opleiden van kandidaten met de juiste bedrijven, bieden wij de oplossing voor uw personeelsbehoeften. Welk type professional u ook zoekt, in onze talentenpool vindt u gedreven freelance techniekers die met enthousiasme en expertise klaarstaan! Wat kan WorkForce voor u betekenen?

Realisaties

Onze succesvolle samenwerkingen

Laat je overtuigen door onze tevreden klanten ​

Onze succesvolle samenwerkingen

Focus op uw corebusiness en selecteer ervaren top techniekers

U heeft werk, WorkForce de krachten

Een industriële technicus is van onschatbare waarde wanneer er zich personeelsuitval voordoet door ziekte, vakantie, ontslag of wanneer extra ondersteuning nodig is. Het vinden van betrouwbare arbeidskrachten is een uitdaging, en vaak ontbreekt het u aan de tijd om zelf op zoek te gaan. Daarom besteedt u de zoektocht naar geschikte industriële technici uit aan WorkForce.

Heeft u voldoende werk? Dan voorzien wij de nodige krachten om de werkzaamheden voort te zetten en deadlines succesvol te behalen. Vraag nu techniekers aan!

Welke werkzaamheden verrichten industriële techniekers?

Takenpakket outsourcing industriële techniekers

Industriële techniekers vervullen dagelijks uiteenlopende taken. Werkzaamheden die vallen onder de verantwoordelijkheid van een industriële technicus:

 • Onderhoud en herstel van elektrische machines en installaties;
 • Constructie- en installatiewerkzaamheden;
 • Monteren van kabelbanen en het trekken van kabels;
 • Opsporen van storingen in elektrische installaties en deze efficiënt verhelpen;

Heeft u nood aan een rekrutering specialist in de industrie die deze taken met precisie kan uitvoeren? Staffing industrie regelt u eenvoudig met WorkForce. Wij koppelen u aan de juiste industriële technieker. Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op en leg uw voorkeuren uit aan een WorkForce-medewerker.

Wat zijn de voordelen van industriële outsourcing?

Hierom een industriële technieker inhuren

Door gebruik te maken van WorkForce voor staffing industrie geniet u van aantrekkelijke voordelen. We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

 • U selecteert exclusief ervaren en gepassioneerde industriële technici;
 • U garandeert een vlotte start en een flexibele opzegtermijn;
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van de juiste vakmensen;
 • U ervaart uitstekende resultaten dankzij gediplomeerde industriële techniekers.

Op zoek naar een industriële technieker? Via ons outsourcing bureau regelen wij de meest gekwalificeerde professional voor u! Neem contact met ons op! We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend informatie te verstrekken over onze tarieven.

Regel outsourcing industrie via WorkForce

Neem direct contact op

Op zoek naar enthousiaste vakmensen? Via WorkForce huurt u industriële elektriciensoperatorenmechaniekerslassersonderhoudstechniekersPLC techniekersCNC techniekerskoeltechniekers en industriële reinigers in.

Naast industriële techniekers biedt WorkForce ook een breed aanbod aan vakkrachten voor de installatiebranche, de automotive sector en de bouwsector. Heeft u snel een industriële technieker of een andere vakman nodig? Neem vandaag nog contact op met WorkForce en wij helpen u met het vinden van de juiste werkkracht.

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller