Realisaties

Bekijk hier onze succesverhalen

Realisaties

Onze succesvolle samenwerkingen
Jos Dejongh
Jos Dejongh Bouwonderneming

Jos Dejongh

Kalmthout

Bouwonderneming Jos Dejongh is een Antwerps familiebedrijf met 30 jaar ervaring. Ze doen alles van nieuwbouw, renovaties, appartementsbouw, industriebouw en overheidsopdrachten.

Lees meer
EnergyKing
EnergyKing

EnergyKing

Herent

EnergyKing wilt door middel van technologie goedkope, hernieuwbare en onuitputbare energie binnen zoveel mogelijk mensen hun bereik brengen. Ze ontwerpen systemen die zonlicht omzetten in elektriciteit, of ze halen warmte uit de omgeving om die in uw huis te stoppen. Tegelijkertijd proberen ze uw energierekening drastisch te doen dalen.

Lees meer
FlexIP
FlexIP

FlexIP

Deurne

FlexIP is een expert op het gebied van netwerkbekabeling -en beveiliging, draadloze netwerken en intelligente automatisering of domotica. Veiligheid voor alles, met de nadruk op kwaliteit en de wens van de klant die centraal staat. Daarom is FlexIP sinds 1997 al een vaste waarde.

Lees meer
Rudi Verheyden
Verheyden

Verheyden

Essen

Installatiebedrijf Verheyden is gevestigd in Essen en wordt geleid door Rudi en Frank Verheyden. Het bedrijf is al sinds 1965 specialist in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van installaties voor verwarming, ventilatie en koeling. Échte HVAC vakmensen met een oog voor de klant.

Lees meer
Elis
Elis

Elis

Brussel

Elis is een internationale speler in textiel-, hygiëne- en facilitaire oplossingen, verspreid over 28 landen. In ons landje, nabij Brussel vindt grootschalige textielreiniging plaats. Kledij afkomstig van horeca, ziekenhuizen of farmabedrijven, allerlei soorten outfits verlaten Elis brandschoon.

Lees meer
Polysto
Polysto

Polysto

Lokeren

Al 23 jaar waarborgt Polysto de veiligheid en hygiëne in de voedings- en farma-industrie vanuit Lokeren. Zij zijn vooraanstaande Europese producent en leverancier van hygiënische wandbescherming zoals stootpalen, -randen en -plinten.

Lees meer
Maris
Maris

Maris

Heusden-Zolder

Maris is een energiek familiebedrijf dat uitgroeide van lokale elektrotechnische installateur tot een internationale speler met drie kernactiviteiten: elektrotechniek, beveiliging en slimme technieken. Zij specialiseren zich in ontwerp, installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties.

Lees meer
Deltha
Deltha

Deltha Installation

Diepenbeek

Deltha ontwerpt en maakt gebouwinstallaties. Deltha Installation ademt HVAC: denk aan verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Deltha zorgt voor klimatisatieinstallaties waarbij ontwerp en uitvoering hand in hand gaan, om een volledig project uit te werken.

Lees meer