Elektriciens

Van het trekken van alle bekabeling tot het aansluiten van zekeringskasten

Elektricien tegen de stroom in

Vraag nu uw residentieel elektricien aan

Heeft u dringend elektriciens nodig om een elektriciteitsklus succesvol af te ronden of is er tijdelijk behoefte aan extra mankracht?

Voor een elektricien gezocht doet u een beroep op WorkForce. Wij bieden u de keuze uit meerdere elektriciens via outsourcing, rekrutering of interim. Zo bieden we, naast residentiële elektriciens, bijvoorbeeld ook industriële elektriciens.

Dit biedt u volop kansen uw team uit te breiden met ervaren elektriciens. WorkForce is dan ook een trouwe outsourcing partner voor zowel installatiebedrijven in de residentiële elektriciteit, alsook voor industrieel elektricien in de industriële sector. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller

 

Elektricien gezocht? WorkForce biedt uitkomst!

Elektriciens onmiddellijk inzetbaar

Uw team op korte termijn uitbreiden met elektriciens die thuis is in de wereld van elektriciteit? Voor een elektricien gezocht kunt u rekenen op WorkForce als outsourcing partner. Via ons elektricien uitzendbureau helpen we u graag aan de juiste vakkracht voor uw project of klus. Wij bieden dé oplossing wanneer er sprake is van dringende nood aan elektriciens. Dankzij een uitgebreide opleiding en heel wat jaren ervaring zijn WorkForce elektriciens van toegevoegde waarde voor uw team! Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Het takenpakket van freelance elektriciens

Voor optimale verlichting van uw project

Het is altijd gunstig om elektriciens in te schakelen via WorkForce, want met een elektricien van WorkForce kiest u voor:

  • Een elektriciteit die breed is opgeleid, zich voortdurend bijschoolt en bovendien over de nodige attesten beschikt (VCA en HW-attesten);
  • Een elektricien die weet hoe elektrische schema’s op te stellen;
  • Een elektricien die elektriciteit vernieuwt, aansluit, keurt en repareert;
  • Een ervaren elektricien die kabelgoten en kabels trekt;
  • Een stielman die stopcontacten, schakelaars, verlichting en zekeringskasten vlot aansluit.


Maakt dit u enthousiast? Kies voor betrouwbare technieker elektriciteit dankzij WorkForce. Vraag vandaag nog onze tarieven op.

 

Waarom u kiest voor elektriciens in onderaanneming

Wat een goede technieker elektriciteit u oplevert

Bij een freelance elektricien gezocht verzekert u zich graag van een specialist die nauwkeurig te werk gaat en de werkplek netjes achterlaat. Welke voordelen levert een goede technieker elektriciteit van WorkForce u nog meer op?

  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde elektriciens om veilig te kunnen werken;
  • Elektriciteitswerken zijn divers en daarom is er voor ieder project een capabele elektricien in te huren;
  • Elektricien beschikt over zijn eigen materiaal dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen;
  • Een technieker elektriciteit met speciale kwaliteiten nodig? WorkForce gaat voor u op zoek!

 

Outsourcing elektriciens gezocht?

Vul het contactformulier in of bel ons voor een afspraak!

Een rekrutering specialist elektricien gezocht? Stel uw project niet langer uit, maar ga voor een elektricien van WorkForce. Dit geldt ook als u naarstig op zoek bent naar een industriële elektricien

Binnen de installatiebranche hebben we ook andere specialisten in de aanbieding zoals HVAC-techniekers, residentiële koeltechniekers en lassers. Elektriciens zijn vaak ook werkzaam in de bouw en in dat vakgebied doet u bijvoorbeeld een beroep op allround arbeiders, schrijnwerkers, metselaars en bekisters. Kortom: voor elke expertise heeft WorkForce gekwalificeerde deskundigen in de aanbieding. Neemt u snel contact met ons op?

Realisaties

Onze succesvolle samenwerkingen
FlexIP
FlexIP

FlexIP

Deurne

FlexIP is een expert op het gebied van netwerkbekabeling -en beveiliging, draadloze netwerken en intelligente automatisering of domotica. Veiligheid voor alles, met de nadruk op kwaliteit en de wens van de klant die centraal staat. Daarom is FlexIP sinds 1997 al een vaste waarde.

Lees meer
Deltha
Deltha

Deltha Installation

Diepenbeek

Deltha ontwerpt en maakt gebouwinstallaties. Deltha Installation ademt HVAC: denk aan verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Deltha zorgt voor klimatisatieinstallaties waarbij ontwerp en uitvoering hand in hand gaan, om een volledig project uit te werken.

Lees meer

Laat je overtuigen door onze tevreden klanten ​

Onze succesvolle samenwerkingen
Rolosan

Jan de Klerk

Project Manager RolosanDe elektricien van WorkForce is een echte topper! Hij levert alles perfect en volledig zelfstandig af zoals besproken in onze werfmeeting. We zijn heel blij met onze keuze voor WorkForce!
Elektriciteit Vrancken

Filip Vrancken

Zaakvoerder Elektriciteit VranckenZowel de slijp- en kapploeg als de elektriciens van WorkForce leveren steeds kwaliteitsvol werk af. De back-office werkt goed, de planning wordt duidelijk gecommuniceerd. De facturatie op wekelijkse basis verloopt heel vlot.
Desmet Elektro

Stephane Vervacke

Projectleider Desmet Elektro"Ik ben heel enthousiast over de samenwerking met WorkForce! Bij veel andere outsourcingsbedrijven betaal je (veel) meer maar krijg je veel minder kwaliteit in de plaats. De techniekers van WorkForce kunnen perfect zelfstandig de opdrachten uitvoeren. Ze kunnen zelf de plannen raadplegen om te kijken waar al de componenten moeten komen en bovendien zien ze waar het werk is. Je kan er perfect op vertrouwen dat gemaakte afspraken nageleefd worden."
DeMoorElectronics

Koen De Moor

Zaakvoerder De Moor Electronics"De techniekers van WorkForce kennen hun job en weten wat er van hen verwacht wordt. Ze zien waar het werk is en laten de werf elke dag proper achter. Het is voor mij een heel aangename eerste kennismaking met WorkForce."
ElektroBart

Glenn Koyen

Zaakvoerder Elektro Bart"Door met WorkForce samen te werken ben ik meteen van een hoop administratie verlost want Workforce zorgt voor de papieren zodat ik meer kan focussen op het uitvoeren van de werken."
ElectroGeukens

Tom Loos

Projectleider Electro Geukens"De communicatie is soms wat stroef door de verschillende talen maar de mannen van WorkForce zijn bekwaam genoeg om met weinig woorden aan de slag te gaan."
ElektroTuytens

Benedikt Tuytens

Zaakvoerder Elektro Tuytens"Het is moeilijk om goede Belgische elektriciens te vinden en de techniekers van WorkForce zijn goede stielmannen."
HommemaNV

Ilse Loncin

Office Manager Hommema NV"WorkForce is een betrouwbare partner omdat ze naast goede techniekers er ook op toezien dat legaal alles perfect geregeld is. Al hun vakmannen zijn voorzien van de nodige documenten om hier aan de slag te kunnen gaan. Ze doen bij WorkForce ook erg hun best om aan onze noden tegemoet te komen en ze houden ook rekening met onze feedback om ons nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo brengen zij hun techniekers op een hoger niveau door constante bijscholing (Engels / BA4 / VCA / Hoogtewerkers…)."
JACO

Kim Jacobs

Zaakvoerder JACO"De elektriciens van WorkForce zijn fijne mensen met veel ervaring die heel proper werken."
LeeElektro

Lee - Roy Bruggenman

Zaakvoerder van Lee Elektro"Techniekers van WorkForce zijn goede gasten en ervaren elektriciens."
LucBrijssinckBvba

Luc Brijssinck

Zaakvoerder Luc Brijssinck Bvba"Ik krijg van mijn klanten te horen dat de techniekers proper en snel werken, beleefd en vriendelijk reageren. Het is als zaakvoerder heel belangrijk om te weten dat mijn klanten tevreden zijn. WorkForce is voor mij dan ook een betrouwbare partner."
MACObvba

Leon Roijakker

Technisch Adviseur MACO bvba"Samenwerken met WorkForce is een héél positieve en aangename ervaring in een competitief landschap. WorkForce zorgt voor een goede ondersteuning, zowel technisch als administratief en dit alles tegen de correcte prijs."