Getuigenissen

Laat u overtuigen door onze tevreden klanten ​

Onze succesvolle samenwerkingen
STS Codrut Pilat

Codrut Pilat

Project ManagerVoor ons was het cruciaal om het WorkForce-team aan boord te hebben tijdens de middelste fase van het project, gezien de enorme hoeveelheid taken die door onze klanten werden gevraagd. De teams die door WorkForce aan ons werden toegewezen, waren meer dan bekwaam voor de taken die moesten worden uitgevoerd. Als gevolg daarvan zijn we hen zeer dankbaar voor hun onschatbare steun. Als projectmanager zou ik WorkForce zonder enige aarzeling ten zeerste aanbevelen als partner. De kwaliteit van hun diensten was uitstekend en de communicatie tussen ons verliep altijd perfect.
Recyclage Gielen Philip Gielen

Philip Gielen

Directeur Recyclage GielenWe werken nu al enkele maanden samen met WorkForce en zijn in staat geweest om 2 van hun zeer goede werknemers in dienst te nemen. We zullen zeker blijven samenwerken en als we extra technisch personeel nodig hebben, zullen we zeker WorkForce bellen.
Limec

Niels Hoebers

Bestuurder LimecDoor een samenloop van projecten hadden we op korte tijd nood aan extra krachten om dit georganiseerd te krijgen. We kwamen in contact met het team van Workforce en zij konden ons op korte tijd de mensen aanreiken met de nodig ervaring om dit deel van onze werken te ontlasten. Bij uitval werd er naar vervanging gezocht zodoende de werken tijdig konden worden opgeleverd. In de toekomst zullen we zeker terug kijken om samen te werken met Workforce om de projecten van onze klanten mee te ondersteunen.
Conduterra

Kristin Beirens

COO ConduterraGroeien en de juiste werkkrachten vinden gaan hand in hand. Nieuwe tijden en uitdagingen vragen om nieuwe én creatieve oplossingen. Daarom doet Conduterra beroep op Worforce. Workforce luistert naar onze noden en levert de juiste werkkrachten om een lange termijn samenwerking mee aan te gaan. Wij hebben véél werk, Workforce de krachten dus!
S&VT Vanhaelewyn

Matthias Vanhaelewyn

Zaakvoerder S&VT VanhaelewynDe techniekers van WorkForce zijn echte toppers! Ze leveren goed werk en zijn altijd gemotiveerd om door te werken. Ik heb in het verleden al met Belgische onderaannemers gewerkt en het verschil in motivatie is groot. Ik ben dan ook héél tevreden van mijn samenwerking met WorkForce.
Elektriciteitswerken Luc Bussé

Luc Bussé

Zaakvoerder Elektriciteitswerken Luc BusséZeer aangenaam om samen met de SKB-ploeg te werken. Stipt op tijd, goed en netjes werken... daar hou ik van! Indien er nog ergens een gaatje mag vrijkomen, mag je ze zeker voor mij inplannen. Ik ben direct vragende partij om hen weer in te zetten.
VERITEC

Bert Verbauwhede

Ik heb kwaliteitsvolle techniekers ter beschikking gekregen om mij te helpen bij mijn project. Steeds snelle reacties, gewoon aangenaam samenwerken.

Jean-Philippe Massart

Ik ben gerust dankzij WorkForce, ze hebben mij een ervaren technieker geleverd en hun project managers staan steeds voor ons klaar.
CERATEC

Kevin Rickaert

Ik ben niet op zoek naar de goedkoopste op de markt maar wel naar de beste. WorkForce is een partner die betrokken is bij de dagelijkse operatie.
Dietrich Smet Verwarmingsservice

Dietrich Smet

Zaakvoerder Dietrich Smet Verwarmingsservice"Bedankt voor de samenwerking! Wij zijn met onze last minute vraag zeer snel geholpen geweest, de juiste mensen waren ons gestuurd met de juiste capaciteiten en gereedschappen. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde prestaties. Bij een volgende gelegenheid doen wij graag nogmaals beroep op uw diensten!"
Isokonstrukt

Gerdy Van der Eecken

Quality & Safety Manager Isokonstrukt"Samenwerken met zowel de techniekers, als de project managers van WorkForce verloopt heel vlot. Dat maakt mijn werk een stuk aangenamer. Hun techniekers weten goed te communiceren en zijn veelzijdig inzetbaar."
Koen De Coodt

Koen De Coodt

ZaakvoerderIk ben heel tevreden over mijn samenwerking met WorkForce! De metsers die bij mij aan de slag zijn, kennen hun vak. We zitten met een renovatieproject en dat vereist in sommige gevallen wat extra finesse om alles goed uit te voeren maar dat loopt perfect. Qua administratieve ondersteuning loopt alles even vlot!
Vanwalleghem Wim

Wim Vanwalleghem

Zaakvoerder Alg. Elektriciteit Vanwalleghem WimDe werken uitgevoerd door het slijp- en kapteam van WorkForce zijn heel goed gedaan en binnen de afgesproken termijn. Op het einde van de dag is de werf altijd proper en verzamelen ze het afval zoals afgesproken. De administratieve afhandeling van de documenten en de facturatie is steeds correct.
Rolosan

Jan de Klerk

Project Manager RolosanDe elektricien van WorkForce is een echte topper! Hij levert alles perfect en volledig zelfstandig af zoals besproken in onze werfmeeting. We zijn heel blij met onze keuze voor WorkForce!
Bovema

Toon Thijs

Projectleider Bovema International NVDe techniekers van WorkForce tonen zich steeds van hun beste kant! Ze zijn gemotiveerd en hebben een goede werkmentaliteit. Samenwerken met WorkForce betekent een vereenvoudiging van mijn administratie. Zij doen de opvolging van hun techniekers zodat deze altijd wettelijk in orde zijn en met 1 factuur per week is alles opgelost.
Elektriciteit Vrancken

Filip Vrancken

Zaakvoerder Elektriciteit VranckenZowel de slijp- en kapploeg als de elektriciens van WorkForce leveren steeds kwaliteitsvol werk af. De back-office werkt goed, de planning wordt duidelijk gecommuniceerd. De facturatie op wekelijkse basis verloopt heel vlot.
Jos Dejongh Bouwonderneming

Nick Brosens

Technisch Directeur Jos Dejongh BouwondernemingHet team metsers van Workforce zijn héél goede metsers die kwaliteitsvol werk afleveren tegen het juiste tempo. Workforce is goed gestructureerd en de communicatie en administratie lopen heel soepel.
EP Technieken

Jan Van Bavel

Zaakvoerder EP Technieken"De techniekers van WorkForce gelden als benchmark voor mijn Belgische techniekers qua inzet en kennis. Ze zijn steeds positief ingesteld en doen hun werk met passie."
Desmet Elektro

Stephane Vervacke

Projectleider Desmet Elektro"Ik ben heel enthousiast over de samenwerking met WorkForce! Bij veel andere outsourcingsbedrijven betaal je (veel) meer maar krijg je veel minder kwaliteit in de plaats. De techniekers van WorkForce kunnen perfect zelfstandig de opdrachten uitvoeren. Ze kunnen zelf de plannen raadplegen om te kijken waar al de componenten moeten komen en bovendien zien ze waar het werk is. Je kan er perfect op vertrouwen dat gemaakte afspraken nageleefd worden."
CERATEC

Kevin Rickaert

Office & Sales Administrator Ceratec"Ik ben niet op zoek naar de goedkoopste op de markt maar wel naar de beste. WorkForce is een partner die betrokken is bij de dagelijkse operatie. Ze communiceren goed over verlof, trainingen, ziekte. Administratief is alles goed geregeld en het is steeds aangenaam werken met zowel techniekers als back-office. De techniekers kennen hun job en hebben een positieve houding!"
Bouwtoon

Rick Joossen

Zaakvoerder Bouwtoon"De mannen weten wat metsen is en dat is belangrijk want daardoor zijn ze direct inzetbaar."
DeMoorElectronics

Koen De Moor

Zaakvoerder De Moor Electronics"De techniekers van WorkForce kennen hun job en weten wat er van hen verwacht wordt. Ze zien waar het werk is en laten de werf elke dag proper achter. Het is voor mij een heel aangename eerste kennismaking met WorkForce."
Verheyden

Rudy Verheyden

Zaakvoerder Installatiebedrijf Verheyden"Voor mij is het cruciaal dat het stielmannen zijn die zich hun werk echt aantrekken. Bij WorkForce hebben ze echt een hart voor hun vak en luisteren ze goed naar wat je hen vraagt. Dat is fijn samenwerken."
Polysto

Gerdy Van der Eecken

Quality & Safety Manager Polysto"Samenwerken met zowel de techniekers, als de project managers van WorkForce verloopt heel vlot. Dat maakt mijn werk een stuk aangenamer. Hun techniekers weten goed te communiceren en zijn veelzijdig inzetbaar."
Elis

Jean Philippe Vassart

Maintenance Manager Elis"Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met WorkForce. Niet enkel hebben ze goede techniekers maar ook de communicatie over planning en goedkeuring van de uren verloopt steeds heel vlot en correct. Op het einde van elke gewerkte week krijgen wij een factuur en verder moeten wij ons geen zorgen maken."
ElektroBart

Glenn Koyen

Zaakvoerder Elektro Bart"Door met WorkForce samen te werken ben ik meteen van een hoop administratie verlost want Workforce zorgt voor de papieren zodat ik meer kan focussen op het uitvoeren van de werken."
ElectroGeukens

Tom Loos

Projectleider Electro Geukens"De communicatie is soms wat stroef door de verschillende talen maar de mannen van WorkForce zijn bekwaam genoeg om met weinig woorden aan de slag te gaan."
ElektroTuytens

Benedikt Tuytens

Zaakvoerder Elektro Tuytens"Het is moeilijk om goede Belgische elektriciens te vinden en de techniekers van WorkForce zijn goede stielmannen."
Dymotec

Sven Bos

Managing Director Dymotec"Werken met WorkForce zorgt voor een meerwaarde door de flexibele inzetbaarheid van hun kwaliteitsvolle werkkrachten en dit naargelang de projecten en onze noden. Een andere sterkte van Workforce is hun administratieve organisatie waardoor we ons kunnen focussen op de projectmatige uitvoering. Een samenwerking met WorkForce geeft ons de mogelijkheid om op korte termijn ons team van techniekers sterk uit te breiden als waren het onze eigen mensen."
Energyking

Tobe Van Rompaey

Project Leader Energyking"We waren al langer op zoek naar goede koeltechniekers maar die zijn moeilijk te vinden. Toen we bij WorkForce uitkwamen vonden we een betrouwbare partner voor de lange termijn. Bij WorkForce denken ze zelf ook mee aan opleiding en training, zo behaalden hun techniekers het Categorie 1 certificaat in de koeltechniek. Op deze manier is samenwerken met Workforce een WIN-WIN-WIN. Workforce doet er ook alles aan om de administratieve rompslomp uit onze handen te nemen."
HommemaNV

Ilse Loncin

Office Manager Hommema NV"WorkForce is een betrouwbare partner omdat ze naast goede techniekers er ook op toezien dat legaal alles perfect geregeld is. Al hun vakmannen zijn voorzien van de nodige documenten om hier aan de slag te kunnen gaan. Ze doen bij WorkForce ook erg hun best om aan onze noden tegemoet te komen en ze houden ook rekening met onze feedback om ons nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo brengen zij hun techniekers op een hoger niveau door constante bijscholing (Engels / BA4 / VCA / Hoogtewerkers…)."
JACO

Kim Jacobs

Zaakvoerder JACO"De elektriciens van WorkForce zijn fijne mensen met veel ervaring die heel proper werken."
JKLaswerken

Joel Karremans

Zaakvoerder JK Laswerken"De loodgieters van workforce zijn fijne gasten om mee samen te werken. Ze hebben veelervaring en een goede kennis."
Lambrechts

Daan Lambrecht

Zaakvoerder Lambrechts Elektriciteitswerken"Ik ben heel tevreden met de snelle respons en hoge productiviteit van de slijp-en kapploeg van WorkForce."
LeeElektro

Lee - Roy Bruggenman

Zaakvoerder van Lee Elektro"Techniekers van WorkForce zijn goede gasten en ervaren elektriciens."
LucBrijssinckBvba

Luc Brijssinck

Zaakvoerder Luc Brijssinck Bvba"Ik krijg van mijn klanten te horen dat de techniekers proper en snel werken, beleefd en vriendelijk reageren. Het is als zaakvoerder heel belangrijk om te weten dat mijn klanten tevreden zijn. WorkForce is voor mij dan ook een betrouwbare partner."
MACObvba

Leon Roijakker

Technisch Adviseur MACO bvba"Samenwerken met WorkForce is een héél positieve en aangename ervaring in een competitief landschap. WorkForce zorgt voor een goede ondersteuning, zowel technisch als administratief en dit alles tegen de correcte prijs."
Syntra

Sarah Hansen

Opleidingsadviseur van Syntra"De techniekers van WorkForce zijn heel aangename en gemotiveerde gasten die graag nieuwe skills aanleren. Ze weten van aanpakken en WILLEN werken."
Verhalle

Dominique Verhalle

Zaakvoerder Verhalle Electrical Solutions"Slijp-en kapwerken uitgevoerd door WorkForce verlopen vlot en perfect en alles binnen de afgesproken termijn."