Polysto

Polysto

Hygiënische wandbescherming in Lokeren

Over de klant

Al 23 jaar waarborgt Polysto de veiligheid en hygiëne in de voedings- en farma-industrie vanuit Lokeren. Zij zijn vooraanstaande Europese producent en leverancier van hygiënische wandbescherming zoals stootpalen, -randen en -plinten.

De vraag

Het vervaardigen van kwaliteits wandbescherming vergt een strak productieproces. Polysto werkt met zowel gewoon beton als polyesterbeton. Dit wordt gegoten, geslepen op maar en vervolgens gecoat tot een perfecte vloeistofdichte wand. Veilig werken en bewust zijn van de risico’s is een must bij Polysto. Zo zochten ze voor hun productie nog extra techniekers met een oog voor veiligheid.

Onze oplossing

Om de productie volop draaiende te houden, kwamen twee allround techniekers van WorkForce het Polysto team versterken. “De mannen van WorkForce zijn zeer bereidwillig, we zijn zeker tevreden”, getuigt Gerdy Van der Eecken, Quality & Safety Verantwoordelijke en Preventieadviseur bij Polysto. “Ze weten goed te communiceren en zijn veelzijdig inzetbaar. Daarbij werk ik ook graag samen met de Project Managers bij WorkForce, dat gaat vanzelf.”

Gerdy Van der Eecken
"Samenwerken met zowel de techniekers, als de project managers van WorkForce verloopt heel vlot, dat maakt mijn werk een stuk aangenamer."
Gerdy Van der Eecken, Quality Manager bij Polysto

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller

Oussama Siyahya

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller