Veelzijdige Lassers

Lassers bedreven in lastechnieken zoals TIG, elektrode- of halfautomaat lassen

Lassers gezocht? U hoeft geen pauze in te lassen

Huur veelzijdige lassers in via WorkForce!

Een lasser gezocht? Een veelzijdige en ervaren lasser voor al uw laswerken vindt u bij WorkForce.

Wij bieden altijd een passende oplossing, want onze lassers zijn inzetbaar voor allerhande laswerken. Heeft u een tijdelijk tekort aan lassers of zoekt u een structurele oplossing voor een lasser gezocht? Bij ons kiest u uit een veelzijdige pool van lassers.

Laten we snel met elkaar kennismaken zodat uw lawerken op geen enkele manier in gevaar komen.

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller

 

Elke lasser onmiddellijk inzetbaar

Vraag nu ervaren lassers aan via de website!

Een lasser inhuren via outsourcing lassen? WorkForce biedt u de juiste oplossing, want wij hebben altijd goede lassers in de aanbieding. Dit maakt ons al jarenlang tot een betrouwbare partner voor gedreven lassers in verschillende sectoren, waaronder de industriële en installatie sector. Lassers nodig die zelfstandig laswerken kunnen uitvoeren? Een toegewijde en zelfstandige lasser is in te huren via ons lassers uitzendbureau. Neem direct contact met ons op in uw zoektocht naar een geschikte lasser.

 

Lassers inzetbaar voor allerhande lasklussen?

Uw zelfstandig lasser inhuren via WorkForce

Een HVAC lasser of TIG lasser gezocht voor elektrisch booglassen of een expert die uit de voeten kan met andere lastechnieken? Een gediplomeerde freelance lasser is in te huren via WorkForce. De lassers via ons uitzendbureau zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld het lassen van leidingsystemen, ketels en tanks, maar ook draagconstructies in de metaalconstructiesector. Daarnaast zijn er ook lassers in te schakelen die alles weten van laswerken in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook werkkrachten die prima uit de voeten kunnen met laswerken in de farmaceutische en petrochemische industrie. Graag meer informatie? Vraag hier onze tarieven aan. 

 

Welke laswerken worden uitgevoerd door WorkForce lassers?

Complete uitrusting

Een betrouwbare lasser nodig om uw klus te klaren of een project met succes af te ronden? Met het inhuren van een WorkForce lasser kiest u voor:

  • Een expert gespecialiseerd in verschillende lastechnieken, zoals TIG, elektrode- of halfautomaat lassen;
  • Een specialist die raad weet met herstel- en isolatiewerkzaamheden, zoals het vervangen van isolatie of het voorzien van dichtingen;
  • Een gediplomeerde lasser die volledig conform alle normeringen werkt en wiens werk volledig klaar is voor inspecties zoals echografie, röntgenfoto’s, magnetische of capillaire tests; 
  • Een professional die voorzien is van de nodige beschermingsmiddelen, zoals brandvertragende kledij, veiligheidsschoenen, handschoenen en een laskap, en na afloop de werkplaats netjes achterlaat;
  • Een lasser die kennis heeft van de verschillende metaalsoorten en precies weet welke lastechniek van toepassing is.


Lassers gevraagd? Aarzel niet, maar neem vandaag nog contact met ons op!

 

Freelance lasser gezocht? Huur de beste professionals in via WorkForce

Voor elke sector de juiste vakmensen

Een zelfstandig lasser nodig die betrouwbaar en vriendelijk is en tegelijkertijd uw laswerken correct uitvoert? Plan vooral een afspraak in met een van onze adviseurs en koppel de juiste lasser aan uw project. 

Behalve lassers hebben we ook andere professionals voor incidentele of structurele ondersteuning. Kies bijvoorbeeld uit residentiële elektriciens, HVAC-techniekers, solar techniekers en koeltechniekers; specialisten die voornamelijk werkzaam zijn in de installatiesector. Daarnaast hebben we ook vakkrachten in de aanbieding die u inhuurt voor allerhande werkzaamheden in de industrie. Industriële elektriciens, industriële mechaniekers of onderhoudstechniekers, we hebben ze allemaal voor u in petto!

Kortom: laat u overtuigen door onze tevreden klanten of laat een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan snel contact met u op!

Laat je overtuigen door onze tevreden klanten ​

Onze succesvolle samenwerkingen
Elis

Jean Philippe Vassart

Maintenance Manager Elis"Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met WorkForce. Niet enkel hebben ze goede techniekers maar ook de communicatie over planning en goedkeuring van de uren verloopt steeds heel vlot en correct. Op het einde van elke gewerkte week krijgen wij een factuur en verder moeten wij ons geen zorgen maken."