Industriële Koeltechniekers

Koeltechnici met industriële ervaring in HVAC, elektriciteit en aansluitende technieken

Koeltechnicus: Laat een koele wind blazen

Vraag nu uw industriële koeltechnieker aan

Heeft u een koeltechnieker nodig? Een specialist in koeltechniek vindt u via WorkForce. 

Wij hebben áltijd een oplossing voor u, want we zijn een betrouwbare outsourcing partner voor zowel industriële als residentiële koeltechniek.

Veel bedrijven staan te springen om bekwame vaklui, u ook. Heeft u behoefte aan betrouwbare koelinstallateurs voor onderhoud of reparatie van koelinstallaties? Contacteer ons nu! Op die manier voorkomt u dat relevante werkzaamheden langere tijd stil komen te liggen.

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller

Industriële koeltechnieker nodig? WorkForce biedt uitkomst!

Industriële koeltechnici onmiddellijk inzetbaar

Snel een ervaren vakkracht nodig die precies weet hoe te opereren? Onze koeltechnici hebben ervaring in HVAC, elektriciteit en aansluitende technieken. Ze beschikken doorgaans over een certificaat van bekwaamheid in de koeltechniek categorie 1. 

Verder zijn onze koeltechnici multi-inzetbaar in verschillende branches. Ze opereren bijvoorbeeld in de wereld van industrie, retail, bedrijfsgebouwen en voeding. Een koeltechnieker die u regelt via WorkForce is bovendien direct inzetbaar. Er gaat dus geen kostbare tijd verloren en dit ziet u terug in uw omzet! Aarzel dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Hierom een specialist industriële koeltechniek inhuren

Het takenpakket van een koeltechnieker

Een koeltechnieker houdt zich dagelijks bezig met allerlei werkzaamheden in de industriële koeltechniek:

  • Uitvoeren van (preventief) onderhoud aan verwarmings-, koel- en airconditioningsinstallaties in zowel gebouwen als industrieën;
  • Herstellen van kapotte installaties en machines binnen de industriële koeling;
  • Controleren op lekkages en terugwinnen van koelmiddelen;
  • Installeren van nieuwe koelinstallaties;
  • Rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden.


Een externe koeltechnier inhuren voor uw bedrijf? Bespaar uzelf het nodige ongemak en vind de juiste koeltechnieker dankzij industriële koeltechniekers outsourcing via WorkForce. Benieuwd? Vraag vrijblijvend onze tarieven op.

 

Welke voordelen biedt een WorkForce specialist in koeltechniek?

Boek hier uw koeltechnieker

Een specialist voor de industriële koeltechniek inhuren? WorkForce biedt uitkomst en levert u aantrekkelijke voordelen op:

  • Een koeltechnieker is tijdelijk en flexibel inzetbaar;
  • Een koeltechnicus neemt deel aan verschillende attesten binnen onze talentpool en dus profiteert u altijd van een ervaren en gecertificeerde vakkracht;
  • Een inlooptraject behoort tot de mogelijkheden en daarmee verzekert u zich van een kostenefficiënte oplossing;
  • Een koeltechnieker gaat gedreven te werk en voert werkzaamheden naar behoren uit;
  • WorkForce neemt de werving en selectie van professionals voor u uit handen en bespaart u het nodige werk en geld.


Enthousiast over bovengenoemde pluspunten? Contacteer ons voor een betrouwbare en loyale koeltechnieker!

 

Industriële koeltechnieker nodig?

Neem direct contact op met WorkForce!

Een koeltechnieker nodig? De beste koeltechnici voor uw industrie regelt u via WorkForce. Wij koppelen u graag aan de juiste persoon. Behalve koeltechnici huurt u via outsourcing ook talloze andere professionals in. Kies bijvoorbeeld uit industriële mechaniekers, verpakkingsoperators, onderhoudstechniekers en cleaners

Wilt u zich geen zorgen hoeven maken om uwkoelinstallaties en andere machines? Boek direct een industriële koeltechnieker via WorkForce en geniet van al onze voordelen. Neemt u snel contact met ons op voor een vrijblijvende oriëntatie?

Laat je overtuigen door onze tevreden klanten ​

Onze succesvolle samenwerkingen
Bovema

Toon Thijs

Projectleider Bovema International NVDe techniekers van WorkForce tonen zich steeds van hun beste kant! Ze zijn gemotiveerd en hebben een goede werkmentaliteit. Samenwerken met WorkForce betekent een vereenvoudiging van mijn administratie. Zij doen de opvolging van hun techniekers zodat deze altijd wettelijk in orde zijn en met 1 factuur per week is alles opgelost.
Energyking

Tobe Van Rompaey

Project Leader Energyking"We waren al langer op zoek naar goede koeltechniekers maar die zijn moeilijk te vinden. Toen we bij WorkForce uitkwamen vonden we een betrouwbare partner voor de lange termijn. Bij WorkForce denken ze zelf ook mee aan opleiding en training, zo behaalden hun techniekers het Categorie 1 certificaat in de koeltechniek. Op deze manier is samenwerken met Workforce een WIN-WIN-WIN. Workforce doet er ook alles aan om de administratieve rompslomp uit onze handen te nemen."