Maris

Maris

Elektrotechniek uit Heusden-Zolder

Over de klant

Maris is een energiek familiebedrijf dat uitgroeide van lokale elektrotechnische installateur tot een internationale speler met drie kernactiviteiten: elektrotechniek, beveiliging en slimme technieken. Zij specialiseren zich in ontwerp, installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties.

De vraag

Maris was bezig met het aanleggen van de elektriciteit in 75 appartementen in Antwerpen. Grote projecten vragen veel werkkracht, daarom dat ze elektriciens in onderaanneming zochten. “Zelf ben ik al 12 jaar in de bouwsector, dus werk ik graag samen met elektriciens die hun vak kennen”, vertelt Ahmed, werfleider van Maris. “Wij hoorden via collega’s van WorkForce en ik was benieuwd naar de kwaliteiten van hun elektriciens.”

Onze oplossing

WorkForce heeft een grote pool van ervaren techniekers in onderaanneming, die het team Maris konden vervoegen. “De elektriciens van WorkForce kennen hun vak, en ook de communicatie met de werkmannen verloopt vlot”, getuigt Ahmed.

“Naast de techniekers zelf, is er ook een goede opvolging van het project. Als er werkvolk te weinig is, wordt dit probleem snel opgelost met aanvulling van extra elektriciens. De COO van WorkForce, Filip komt zo geregeld langs op de werf om te zorgen dat alles in orde is.”

Ahmed
“Ik vind het belangrijk om goed overeen te komen met mijn team. Bij de mannen van WorkForce heerst een gevoel van samenhorigheid en iedereen is op de hoogte van wat de rest van het team doet.”
Ahmed, Werfleider Elektriciteit Maris

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller