Industrieel reiniger

Industrieel reiniger voor netheids-, sanerings- en onderhoudswerkzaamheden

Industrieel reiniger: So clean it has to be seen

Vraag nu uw industriële cleaners aan

Een industrieel reiniger nodig die voor u de handen uit de mouwen steekt? Voor een industriële cleaner klopt u aan bij WorkForce. 

Wij zijn een trouwe partner voor industriële bedrijven die tijdelijk of voor langere tijd op zoek zijn naar een industrieel reiniger. Een schone arbeidsomgeving draagt immers bij aan het succes van elk bedrijf en daarom schakelt u graag een industrieel schoonmaker in die u hierin ontlast.

Benieuwd naar wat WorkForce u te bieden heeft? Neem snel contact met ons op en laat ons voor u een industrieel reiniger selecteren!

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller

Industrieel reiniger gezocht?

Industrieel reinigers zijn onmiddellijk inzetbaar

Een industrieel schoonmaker is een professional die schoonmaakt bij fabrieken en andere industriële bedrijven. Bij industriële schoonmaak draagt een industrieel schoonmaker veelal speciale kleding. Bij industriële reiniging wordt dan ook werkelijk alles in een industriële omgeving onder handen genomen – van vloeren tot apparatuur en machines. Binnen een kort tijdsbestek ziet alles er weer strak, opgeruimd en schoon uit. 

Heeft u op korte termijn professionals nodig die hieraan een essentiële bijdrage leveren? Aarzel niet om ons te contacteren, want wij hebben meerdere industrieel reinigers voor u in petto.

 

Takenpakket van een industriële reiniger

Boek nu uw industrieel schoonmaker

Een industriële reiniger voert allerhande werkzaamheden uit. Wat maakt deel uit van zijn of haar takenpakket?

  • Het schrobben van vloeren en wanden;
  • Het reinigen van installaties en machines;
  • Het schoonmaken van productieruimtes;
  • Het toepassen van verschillende schoonmaaktechnieken;
  • Het reinigen en desinfecteren van leidingen.


Heeft u nood aan een industrieel schoonmaker die bovengenoemde werkzaamheden voor u naar behoren uitvoert? Boek een industrieel schoonmaker via WorkForce! Graag meer info? Vraag vrijblijvend onze tarieven op!

 

Hierom kiest u voor een WorkForce industrieel reiniger

Welke voordelen WorkForce u biedt

Ontbreekt het u aan tijd om zelf op zoek te gaan naar een industrieel reiniger? Besteed de sollicitatie- en selectieprocedure uit aan WorkForce en profiteer direct van onderstaande voordelen:

  • Het inhuren van industrieel reinigers voorkomt gezondheidsproblemen op de werkvloer en zorgt bovendien voor overeenstemming met de geldende gezondheidsnormen;
  • De industrieel reinigers die wij selecteren gaan grondig te werk en leveren constante kwaliteit;
  • Onze schoonmakers zijn uitgerust met eigen materiaal van de beste kwaliteit, zijn altijd stipt op tijd en beschikken bovendien over een sterke arbeidsethos met oog voor detail;
  • Onze industrieel reinigers zijn zowel voor een korte of lange periode inzetbaar;
  • De administratieve afwikkeling en loonbetaling worden volledig door ons verzorgd.


Snel een industrieel schoonmaker nodig voor uw bedrijf? WorkForce koppelt u graag aan de juiste professional!

 

Industrieel reiniger inhuren zonder zorgen?

Bel WorkForce of vul het contactformulier in!

Industriële cleaning vraagt om de inzet van ervaren en zorgvuldige werkkrachten. WorkForce heeft de juiste vakmensen om deze klus voor u op te pakken. 

Heeft u behalve industrieel reinigers ook andere mensen nodig binnen een industriële omgeving? WorkForce heeft talloze profielen die mogelijk aansluiten op uw wensen. Kies bijvoorbeeld uit onderhoudstechniekers, industriële operatoren, industriële elektriciens of andere professionals. Wat voor vakkracht u ook nodig heeft, wij bieden altijd uitkomst. Neemt u snel contact met ons op?