EnergyKing

EnergyKing

Herent

Over de klant

EnergyKing wilt door middel van technologie goedkope, hernieuwbare en onuitputbare energie binnen zoveel mogelijk mensen hun bereik brengen. Ze ontwerpen systemen die zonlicht omzetten in elektriciteit, of ze halen warmte uit de omgeving om die in uw huis te stoppen. Tegelijkertijd proberen ze uw energierekening drastisch te doen dalen.

De vraag

EnergyKing had nood aan onmiddellijk inzetbare koeltechniekers voor de installatie van airconditioning tijdens de drukke zomermaanden. WorkForce zette 3 bekwame vakmannen in die meteen meedraaien in hun teams.

Onze oplossing

WorkForce investeert graag in opleiding en training en nam deze opportuniteit om onze techniekers extra cursussen te laten volgen. Zo behaalden ze het certificaat bekwaamheid in de koeltechniek categorie 1. De onmiddellijke inzetbaarheid en ervaring zijn enkele grote troeven van onze vakmannen. Hierdoor kon EnergyKing hen steeds in duo laten werken met hun eigen koeltechniekers. De communicatie onderling verloopt vlot in het Engels en Nederlands. Na een week was iedereen ingewerkt en hadden ze het vakjargon onder de knie.

Daarbovenop nemen we alle administratieve rompslomp uit handen en staat onze Account Manager steeds ter beschikking voor alle mogelijke vragen en last-minute wijzigingen van de klant. Onze back-office regelt alles zodat het voor de werkmannen en EnergyKing duidelijk is wat er wordt verwacht en wat de afspraken zijn.

Tobe Van Rompaey
"WorkForce is een betrouwbare partner voor de lange termijn, ze hebben ons snel uit de nood geholpen met bekwame koeltechniekers. Daarbovenop zijn de techniekers gecertificeerd in de koeltechniek. De mannen werken alles tot in de puntjes af en hebben een uitstekende werkmentaliteit, ze doen vaak meer dan wat er van hun gevraagd wordt. Bij werkkrachten van concullega's is het vaak wat langer zoeken."
Tobe Van Rompaey, Project Leader bij EnergyKing

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller