Elis

Elis

Textielreiniging in Brussel

Over de klant

Elis is een internationale speler in textiel-, hygiëne- en facilitaire oplossingen, verspreid over 28 landen. In ons landje, nabij Brussel vindt grootschalige textielreiniging plaats. Kledij afkomstig van horeca, ziekenhuizen of farmabedrijven, allerlei soorten outfits verlaten Elis brandschoon.

De vraag

Elis verzorgt 50.000 kledingstukken per week: daarvoor zijn grote machines voor nodig. Stevige machines, die voltijds onderhouden moeten worden. Daarom heeft Elis vaste onderhoudstechniekers in dienst, met een brede technische kennis. Om hun productie scherp te houden, zochten zij een extra onderhoudstechnieker en konden daarvoor bij WorkForce terecht.

Onze oplossing

“Een technieker vinden is makkelijk, een goede technieker vinden is moeilijk”, vertelt Ingenieur Jean-Philippe Massart, verantwoordelijke voor het onderhoud van de machines. “Gelukkig is Catalin van WorkForce er zo eentje. Hij communiceert goed, begrijpt de opdrachten snel en past in het team. Catalin heeft het vermogen om probleemoplossend te denken, dat is voor mij het belangrijkste kenmerk van een goede technieker.”

Jean-Philippe Massart
"Ik ben gerust dankzij WorkForce, ze hebben mij een ervaren technieker geleverd en hun project managers staan voor ons klaar. Ik kan hen altijd bellen, dat is fantastisch samenwerken."
Jean-Philippe Massart, Verantwoordelijke Onderhoud bij Elis

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller