Jos Dejongh Bouwonderneming

Jos Dejongh

Kalmthout

Over de klant

Bouwonderneming Jos Dejongh is een Antwerps familiebedrijf met 30 jaar ervaring. Ze doen alles van nieuwbouw, renovaties, appartementsbouw, industriebouw en overheidsopdrachten.

De vraag

Jos Dejongh had dringend nood aan bekwame metsers om hun eigen teams te versterken op de werven. WorkForce leverde hen een sterk team aan van 6 ervaren metselaars. Jos Dejongh was onmiddellijk overtuigd nadat de eerste steen gelegd was en tekende voor een langdurige samenwerking met ons.

Onze oplossing

Ploegbaas Steven is vol lof over de 6 metsers die WorkForce heeft aangebracht. “Het is een vlotte samenwerking met onze eigen ploegen. In een mum van tijd raken we op elkaar ingespeeld. De communicatie verloopt goed, we verstaan elkaar en ze werken nauwkeurig en op tijd.”

Steven begon zelf als metser en groeide na 5 jaar door naar werfleider. Hij heeft al veel mensen zien komen en gaan op de werven. “Het is moeilijk om aan goede metsers te geraken, daarom zijn we blij om WorkForce in te schakelen en via outsourcing ervaren vaklui te krijgen. Leszek en zijn team zijn harde werkers die in weer en wind staan. Als ik kon, zou ik hen graag willen meenemen naar al mijn werven.”

Steven
"Het is moeilijk om aan goede metsers te geraken, daarom zijn we blij om WorkForce in te schakelen en via outsourcing ervaren vaklui te krijgen. Als ik kon, dan neem ik die ploeg mee naar al mijn werven."
Steven, Ploegbaas bij Jos Dejongh

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller

Oussama Siyahya

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller