Verheyden

Verheyden

Installatiebedrijf uit Essen

Over de klant

Installatiebedrijf Verheyden is gevestigd in Essen en wordt geleid door Rudi en Frank Verheyden. Het bedrijf is al sinds 1965 specialist in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van installaties voor verwarming, ventilatie en koeling. Échte HVAC vakmensen met een oog voor de klant.

De vraag

Over heel het land voert Installatiebedrijf Verheyden uiteenlopende HVAC-opdrachten uit. Limburg, Antwerpen, Wallonië, … het werk nam toe en daardoor klopte Verheyden aan bij WorkForce voor loodgieters. De banden tussen zaakvoerder Rudi Verheyden en Managing Partner van WorkForce, Alexander Beerts zijn al 10 jaar sterk, dus was de keuze snel gemaakt.

Onze oplossing

“Als mijn werfleiders content zijn, ben ik dat ook”, getuigt Rudi. “Daarnaast is het voor mij ook cruciaal dat het stielmannen zijn die zich hun werk echt aantrekken. Er bestaan ook mannen die klokslag 16u zeggen, ‘Salut, ik ben naar huis’. Een stielman die zich zijn werk niet aantrekt, is voor mij geen goede stielman. Bij WorkForce hebben ze wel echt een hart voor hun werk en luisteren ze goed naar wat je hen vraagt. Dat is fijn samenwerken.”

Rudi Verheyden

"Onze vertrouwensband met WorkForce groeit nog altijd, dat vertrouwen is een continuïteit. We kunnen altijd op elkaar rekenen."

Rudi Verheyden, Zaakvoerder bij Verheyden

Meer realisaties

Deltha
Deltha

Deltha Installation

Diepenbeek

Deltha ontwerpt en maakt gebouwinstallaties. Deltha Installation ademt HVAC: denk aan verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Deltha zorgt voor klimatisatieinstallaties waarbij ontwerp en uitvoering hand in hand gaan, om een volledig project uit te werken.

Lees meer

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller

Oussama Siyahya

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller