Deltha

Deltha Installation

HVAC specialisten uit Diepenbeek

Over de klant

Deltha ontwerpt en maakt gebouwinstallaties. Deltha Installation ademt HVAC: denk aan verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Deltha zorgt voor klimatisatieinstallaties waarbij ontwerp en uitvoering hand in hand gaan, om een volledig project uit te werken.

De vraag

Deltha kwam bij WorkForce terecht via mond-aan-mondreclame, omdat ze elektriciens en loodgieters zochten in onderaanneming voor hun werken. “Deltha is in zee gegaan met WorkForce omdat wij van verschillende partners hoorden dat ze ervaren elektriciens en loodgieters in huis hadden”, zegt Wes Appeltans, Projectleider bij Deltha.

Onze oplossing

WorkForce maakt zowel korte als lange termijn samenwerkingen mogelijk. Deltha had binnen de 2 weken enkele elektriciens en loodgieters nodig om hun werken te vervolledigen. Na een telefoontje met COO Filip, werden de techniekers vlot geplaatst en maakten zij meteen deel uit van het Deltha team. “De mannen van WorkForce weten waar ze mee bezig zijn en dachten al snel mee met de rest van ons team”, aldus Appeltans.

Wes Appeltans

“De mannen van WorkForce leveren goed werk, zijn meedenkend en altijd vriendelijk.”

Wes Appeltans, Projectleider bij Deltha

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller