FlexIP

FlexIP

Netwerkbekabeling, beveiliging en intelligente automatisering uit Deurne

Over de klant

FlexIP is een expert op het gebied van netwerkbekabeling -en beveiliging, draadloze netwerken en intelligente automatisering of domotica. Veiligheid voor alles, met de nadruk op kwaliteit en de wens van de klant die centraal staat. Daarom is FlexIP sinds 1997 al een vaste waarde.

De vraag

Voor een uitgebreide domotica installatie in een nieuwbouw villa, zocht FlexIP een elektricien met programmeerervaring. Van geluidssystemen tot automatische rolluiken, gekleurde sfeerlichten boven de ramen en camerabeveiliging, alles moet naadloos geconnecteerd worden en samengebracht in een gebruiksvriendelijke applicatie voor de bewoner.

Onze oplossing

Een van onze mannen had al certificaten op zak voor het domotica programma waarmee FlexIP werkt, maar wou graag extra ervaring hierin opdoen. WorkForce stelde een win-winsituatie voor: een tijdelijk werk- en opleidingstraject voor de echte kneepjes van het vak nog meer in de vingers te krijgen.

Tijdens deze opleidingsperiode, betaalt FlexIP minder, zodat er ruimte is om bij te schaven waar nodig. Dit voorstel werd zeer positief onthaald door de klant. Gert Molkens, zaakvoerder van FlexIP getuigt: “Dit opleidingstraject is een prima initiatief. Zeker zinvol, en in het geval van ons bedrijf, ook nodig bij de start. Pawel van WorkForce is een goede kerel die weet wat hij moet doen, maar er is altijd een leercurve. Fijn dat wij niet al het leergeld moeten betalen, ik vind het zeker een correcte oplossing.”

“Over de samenwerking met WorkForce kan ik zeggen dat die vlotjes verloopt. De opvolging van de projectmanagers is juist gedoseerd en Pawel heeft behoorlijk wat capaciteiten, en kan zich bij ons helemaal ontplooien. We hebben hem de eerste week ‘in het water gesmeten’ en hij blijft goed drijven, beter nog: hij zwemt: Pawel is uit het juiste hout gesneden.”

Gert Molkens
We hebben Pawel de eerste week ‘in het water gesmeten’ en hij blijft goed drijven, beter nog: hij zwemt: hij is uit het juiste hout gesneden
Gert Molkens, zaakvoerder van FlexIP

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller