Werving en selectie technisch personeel

Versterk uw onderneming met competente krachten

WorkForce blinkt uit in de werving van technisch personeel

Betaalbaar recruitment personeel inhuren

Een technische professional in dienst nemen? De werving en selectie van uw technisch personeel is bij WorkForce in goede handen. Technische profielen rekruteren, dát is immers waar ons technisch recruitment bureau in uitblinkt!

Wij zetten de juiste persoon op de juiste plaats zónder dat u eindeloos hoeft te speuren naar geschikte professionals. Dankzij onze vakkennis, slimme tools en meer dan 25 jaar ervaring weten we precies wat u nodig heeft.

Werving en selectie van technisch personeel vertrouwt u daarom toe aan de recruiters van WorkForce.

Werving & selectie
Onze tevreden klanten

Wat houdt werving en selectie van technisch personeel in?

Directe en indirecte werving en selectie van techniekers

Werving en selectie van technisch personeel verdelen we onder in direct en indirect. Voor zowel directe als indirecte werving en selectie van technisch personeel kan u beroep doen op WorkForce. Spreekt werving en selectie van technisch personeel u aan? Pak de telefoon en boek nu een gesprek met één van onze specialisten!

 • Bij directe recruitment van technisch personeel gaan we samen met u in gesprek voor een kennismaking. Bent u na deze kennismaking overtuigd? Maak gebruik van directe werving en selectie van technisch personeel en biedt de medewerker direct een contract aan bij uw organisatie.
 • Bij indirecte werving en selectie technisch personeel kiest u na het kennismakingsgesprek voor een interim en biedt u een medewerker na een proefperiode een contract aan. Dit is een aantrekkelijk alternatief wanneer u twijfelt over het juiste takenpakket, maar ook wanneer u niet zeker bent over een specialist.
Werving & selectie

Wat zijn de voordelen van werving en selectie van technisch personeel?

Ontdek de meerwaarde van een technisch recruitment bureau

Werving en selectie van technisch personeel toevertrouwen aan een technisch recruitment bureau levert diverse voordelen op. WorkForce zet ze hieronder voor u op een rij.

 • Het volledige wervingsproces geeft u uit handen en hierdoor concentreert u zich op uw kernactiviteiten;
 • Het aantrekken van capabel, betrouwbaar en professioneel personeel is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Het identificeren van getalenteerde werkkrachten besteedt u om die reden uit aan een gespecialiseerd recruitmentbureau;
 • Het invullen van technische vacatures is iets dat we bij WorkForce met plezier elke dag doen;
 • Een technisch recruitmentbureau neemt het volledige wervingsproces voor u uit handen: het screenen van cv’s, het voeren van sollicitatiegesprekken én het selecteren van geschikte kandidaten;
 • Dankzij onze uitgebreide pool van technische werktalenten ontstaat er altijd een perfecte match tussen u als werkgever en een technieker!

Hoe werkt werving en selectie van technisch personeel?

Stap voor stap technisch personeel werven

Snel techniekers nodig voor de continuïteit van uit te voeren werkzaamheden? WorkForce heeft allerlei technici voor u in de aanbieding, want we zijn actief in meerdere branches. Wanneer klopt u bij ons aan voor het inhuren van werkkrachten? Dit doet u wanneer u op zoek bent naar techniekers voor industrie, stielmannen voor installatie, mechaniekers voor automotive of bouwvakkers voor de bouwsector.

Hoe dit werkt? WorkForce zet de stappen hieronder voor u op een rij. Laten we snel kennismaken voor het creëren van de ideale match!

 1. Klik op ‘Technieker aanvragen
 2. Laat uw gegevens achter via het webformulier en geef aan in welke branche u techniekers nodig heeft;
 3. Verzend het webformulier;
 4. WorkForce neemt snel contact met u op waarbij u de keuze heeft uit directe of indirecte werving en selectie technisch personeel;
 5. De beste professional gaat binnen uw bedrijf aan de slag.

Waarom u bij werving en selectie van technisch personeel kiest voor WorkForce

Techniek recruitment: al onze voordelen op een rij

Werving en selectie van technisch personeel toevertrouwen aan WorkForce? Het levert u de volgende voordelen op. Overtuigd? Meld u direct aan bij WorkForce!

 • U verzekert zich van de beste raadgevers in uw zoektocht naar betrouwbaar personeel;
 • WorkForce is specialist in de technische sector;
 • Techniekers zijn bijna altijd direct inzetbaar;
 • U krijgt blijvend toegang tot een groots netwerk techniekers;
 • U bespaart tijd door de werving en selectie van technisch personeel uit handen te geven aan ons team.
Werving & selectie

Direct kennismaken met WorkForce?

Bezorg ons uw vacature!

Werving en selectie van technisch personeel uitbesteden aan een expert? Aarzel niet, maar doe een beroep op een van onze professionals. We staan u graag te woord en helpen u vol enthousiasme aan de juiste technieker voor uw organisatie.

Werving en selectie van techniekers, dát besteedt u uit aan ons recruitmentbureau. Nood aan advies? Contacteer een van onze experts en ontdek wat WorkForce voor u in petto heeft.

Bent u op zoek naar juridische info? Het overzicht van onze juridsiche entitieiten kunt u hier raadplegen. 

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team binnen WorkForce

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller