Residentiële Koeltechniekers

Koeltechniekers met bewezen ervaring in HVAC, elektriciteit en aansluitende technieken

Koeltechnieker: laat een koele wind blazen

Vraag nu uw koeltechniekers aan

Zelfstandig koeltechniekers gezocht voor uw project? Een bekwame en ervaren koeltechnicus huurt u in dankzij de expertise van WorkForce. 

Wij zijn al jaren een betrouwbare partner voor bedrijven in de residentiële en industriële koeltechniek. WorkForce is de aangewezen partner bij extra mankracht qua onderhoud en herstel van verwarmings-, koel- en airconditioningsinstallaties.

We beschikken dan ook over een veelzijdig netwerk van enthousiaste en gemotiveerde koeltechniekers. 

Wilt u ook techniekers zonder zorgen?

Bel gerust naar Maïte of Agnieszka, of vul het formulier hiernaast in.
Maïte Zwarts

Maïte Zwarts

Painkiller

Chiara De Meyer

Painkiller
Agnieszka Ćwikłą

Agnieszka Ćwikłą

Painkiller

Koeltechnieker gezocht?

Residentiële koeltechnieker onmiddellijk inzetbaar

Zelfstandig koeltechniekers gezocht die direct beschikbaar zijn? Maakt u zich vooral geen zorgen, want WorkForce huurt u technisch personeel in tot de opdracht is afgelopen. Het (preventief) onderhouden en repareren van koel- en verwarmingsinstallaties vertrouwt u toe aan een van onze ervaren koeltechniekers. 

De kennis van onze residentiële koeltechniekers is up-to-date en daarenboven hebben ze ervaring in HVAC, elektriciteit en aansluitende technieken. Zo bent u altijd zeker van uitstekende prestaties. Bovendien beschikken onze koeltechniekers doorgaans over een certificaat van bekwaamheid in de koeltechniek, categorie 1. Wilt u residentiële koeltechniekers werven zonder zorgen? Bespreek uw wensen met een van onze specialisten.

 

Zelfstandig koeltechniekers gezocht

Het takenpakket van een koeltechnieker

Onze mannen zijn multi-inzetbaar in verschillende technieken. Dit varieert van industrie tot retail en van bedrijfsgebouwen tot horeca. Bij zelfstandig koeltechniekers gezocht, verschaft WorkForce graag duidelijkheid over het takenpakket van een koeltechnieker:

 • Een koeltechnicus voert preventief onderhoud, technische interventie en herstelwerkzaamheden uit aan verwarmings-, koel- en airconditioningsinstallaties;
 • Een residentiele koeltechnieker biedt ondersteuning bij preventieve onderhoudsprogramma’s;
 • Een koeltechnicus bestelt vervangingsmateriaal bij urgente interventies;
 • Een residentiële koeltechnieker stelt gedetailleerde rapporten op, houdt opdrachtgevers op de hoogte en brengt deskundig advies uit;
 • Een koeltechnicus heeft ervaring in HVAC, elektriciteit en aansluitende technieken;
 • Een koeltechnicus houdt zich aan de veiligheidsvoorschriften die gelden bij het uitvoeren van eerdergenoemde werkzaamheden.


Zelfstandig koeltechniekers gezocht? Aarzel niet langer, maar neem voor een residentiële koeltechnieker contact op met WorkForce.

 

Waarom u een zelfstandig koeltechnieker inhuurt

Welke voordelen biedt WorkForce bij een koeltechnieker gezocht?

Een koeltechnicus gezocht voor een bepaalde periode? Bij zelfstandig koeltechniekers gezocht, schakelt u de hulp in van ons team. Dit levert direct voordelen op:

 • WorkForce biedt uitkomst bij een koeltechnieker gezocht, want u hoeft niet zelf actief op zoek naar personeel;
 • We werken graag vanuit een win-win situatie waarbij de technieker aan de hand van een inlooptraject ervaring opdoet op de werkvloer en u als klant profiteert van een kostenefficiënte oplossing om een gedreven installateur bij u aan het werk te hebben;
 • Zelfstandig koeltechniekers gezocht zijn ideaal wanneer u tijdelijk een residentiële koeltechnieker wilt inhuren;
 • Koeltechniekers gezocht? Wij verzekeren u van specialisten met de juiste opleiding en de nodige jaren ervaring;
 • Een koeltechnieker gezocht vormgeven via WorkForce, betekent dat u op administratief vlak nergens omkijken naar heeft.


Zelfstandig koeltechniekers gezocht? De beste vakmensen treft u aan in onze talentenpool! Vraag vrijblijvend onze tarieven op.

 

Koeltechnieker gezocht? Bel WorkForce!

Neem contact op voor een residentiële koeltechnieker

Een residentiële koeltechnieker werven via een betrouwbaar bureau? WorkForce is hét bedrijf om mee samen te werken bij zelfstandig koeltechniekers gezocht. Wij koppelen u graag aan de beste residentiële koeltechnieker voor uw klus of project. 

Een monteur koeltechniek, maar ook andere technici zoals elektriciens, lassers, HVAC techniekers of zonnepanelen installateurs boekt u daarom via WorkForce. Een koeltechnieker gezocht of vakkracht inhuren? Vul het formulier in op de website of neem telefonisch contact met ons op!

Laat je overtuigen door onze tevreden klanten ​

Onze succesvolle samenwerkingen
Bovema

Toon Thijs

Projectleider Bovema International NVDe techniekers van WorkForce tonen zich steeds van hun beste kant! Ze zijn gemotiveerd en hebben een goede werkmentaliteit. Samenwerken met WorkForce betekent een vereenvoudiging van mijn administratie. Zij doen de opvolging van hun techniekers zodat deze altijd wettelijk in orde zijn en met 1 factuur per week is alles opgelost.
Energyking

Tobe Van Rompaey

Project Leader Energyking"We waren al langer op zoek naar goede koeltechniekers maar die zijn moeilijk te vinden. Toen we bij WorkForce uitkwamen vonden we een betrouwbare partner voor de lange termijn. Bij WorkForce denken ze zelf ook mee aan opleiding en training, zo behaalden hun techniekers het Categorie 1 certificaat in de koeltechniek. Op deze manier is samenwerken met Workforce een WIN-WIN-WIN. Workforce doet er ook alles aan om de administratieve rompslomp uit onze handen te nemen."